API-koppeling beschikbaar

Met de inlenerssoftware van XpertHR Flex kun je snel en gemakkelijk op basis van de functietitel, functieschaal of geldende cao (inclusief alle 6 bijbehorende loonelementen) de inlenersbeloning toepassen. De benodigde gegevens kunnen ook via een API-koppeling gedeeld worden.

Wat is een API-koppeling?

Dit is een methodiek om twee verschillende systemen met elkaar te laten communiceren en automatisch gegevens uit te wisselen. Zo kun je bijvoorbeeld alle cao-gegevens die voor de inlenersbeloning nodig zijn, synchroniseren (koppelen) met jouw eigen verloningssoftware. Op deze manier gebruik je altijd de meest actuele data.

Voordelen van de API – alle elementen van de inlenersbeloning direct in je eigen systeem

  • De API bevat dezelfde gegevens als de inlenersbeloningtool op XpertHR Flex. Hierbij horen ook de achterliggende berekeningen voor het uurloon en eventuele ADV-compensatie in tijd en geld.
  • Door de data direct naar je eigen platform te sturen, bijvoorbeeld een backoffice systeem, ben je altijd automatisch verzekerd van de juiste toepassing van de inlenersbeloning.
  • Wijzigingen in de cao-data of data uit nieuwe cao’s worden direct meegenomen in de API.
  • Je bepaalt zelf welke data uit de API je beschikbaar wilt stellen in jouw systeem.

Hoe komt de koppeling tot stand?

Als je besluit om XpertHR Flex via een API af te nemen, begeleiden we je om deze technische koppeling tot stand te brengen. We stemmen met jouw IT- afdeling of ontwikkelaars af hoe je de API het beste kan implementeren.

Interesse, additionele vragen of technische documentatie ontvangen?

Wil je de technische documentatie over de API ontvangen of heb je een andere vraag, neem contact op met onze accountmanagers via onderstaande buttons.