De inlenersbeloning

Met XpertHR Flex heeft u toegang tot een online product waarmee u in twee kliks de juiste inlenerbeloning inzichtelijk hebt. Daarnaast heeft u direct inzicht in de zes loonelementen. U heeft in simpel en snel antwoord. Daarnaast weet u dat u met de juiste gegevens werkt omdat FNV de cao's voor u bijhoudt en aanpast. Voorkom extra boetes en werk door met XpertHR Flex te gaan werken. 

De voordelen van XpertHR Flex op een rij: 

  • Met XpertHR Flex heeft u toegang tot een rekentool waarmee u in twee kliks de inlenersbeloning berekent en inzichtelijk hebt.
  • XpertHR Flex berekent de inlenersbeloning op basis van de functietitel, functieschaal of geldende cao inclusief alle zes bijbehorende loonelementen.
  • De berekening van de ADV-compensatie in tijd of geld is soms ingewikkeld en vaak ondoorzichtig. Met XpertHR Flex wordt dit eenvoudiger.
  • De uitkomst van uw berekening kun u printen of opslaan in een Excel- of PDF-bestand. Handig, want zo kun u de informatie over de beloning direct schriftelijk bevestigen aan de uitzendkracht. En u gebruikt het om de opdrachtgever zo veel mogelijk te ontzorgen.
  • Er wordt nauw samengewerkt met vakbond FNV. Zij denken mee over de vereisten en leveren de benodigde informatie uit de cao’s.
  • En weet u zeker dat u altijd werkt volgens de laatste cao’s.
  • Iedere week voegen we nieuwe cao’s toe. De volgorde wordt bepaald op basis van de behoefte van onze klanten? Mocht u vragen hebben over de cao's, neem hier contact op met onze redactie. 
  • De advocaten van Köster uit het team Flexibele Arbeidsrelaties verzorgen voor XpertHR Flex de praktische en vakinhoudelijke informatie voor de uitzendondernemer zoals kennisdocumenten, jurisprudentie, praktijkvragen en voorbeelddocumenten.

FNV en Köster advocaten

Door de samenwerking met FNV heeft altijd de juiste CAO tot uw beschikking en toegang tot de voorgaande CAO's. Ook zorgen wij dat er geen interpretaties mogelijk zijn en hiermee is de juistheid gegarandeerd. 

Door de verklarende teksten per looncomponent door Köster advocaten heeft u alle informatie bij de hand en uitleg bij toeslagen en de uitzonderingen zodat u altijd het juiste uurtarief tot uw beschikking heeft. Daarnaast heeft u toegang tot praktische tips, toelichting en achtergrondinformatie die juridisch betrouwbaar is.