Voordelen

Met XpertHR Flex krijg je toegang tot een online product waarmee je binnen twee kliks de juiste inlenerbeloning inzichtelijk hebt. Naast dit voordeel zijn er ook andere voordelen van XpertHR Flex.

In het kort de voordelen van XpertHR Flex op een rij.
Met XpertHR Flex…

  • …heb je toegang tot software waarmee je in twee kliks de inlenersbeloning berekent. Ook krijg je inzicht in de berekening.
  • …bereken je de inlenersbeloning op basis van de functietitel, functieschaal of geldende cao. Hier krijg je ook inzicht in de zes bijbehorende looncomponenten.
  • …direct inzicht in de ADV-compensatie en berekening hiervan, zowel in tijd of geld.
  • …kan de uitkomst van de berekening geprint en/of opgeslagen worden in een Excel- of PDF-bestand. Handig, want zo kun je informatie over de beloning direct schriftelijk bevestigen aan de uitzendkracht en  ontzorg je direct de opdrachtgever.
  • …heb je zekerheid. Vakbond FNV denkt mee over de vereisten en levert de benodigde informatie uit de cao’s waarmee je zeker weet dat je beschikt over de laatste informatie.
  • …op dit moment zitten de meeste cao’s al in het product. Iedere week voegen we nog steeds nieuwe cao’s toe.
  • …het team van Köster advocaten (team Flexibele Arbeidsrelaties) verzorgen voor XpertHR Flex de praktische en vakinhoudelijke informatie voor de uitzendondernemer zoals kennisdocumenten, jurisprudentie, praktijkvragen en (voorbeeld)documenten.

FNV en Köster advocaten

Door de samenwerking met FNV hebben wij altijd de juiste cao voor je ter beschikking. Ook krijg je toegang tot de historie van de cao. Wij zorgen ervoor dat je duidelijkheid krijgt en hiermee is de garanderen wij de kwaliteit die je van XpertHR gewend bent.

Door de verklarende teksten per looncomponent door Köster advocaten heb je alle informatie bij de hand en uitleg bij toeslagen en de uitzonderingen zodat je altijd het juiste uurtarief tot beschikking heeft. Daarnaast krijg je toegang tot praktische tips, toelichting en achtergrondinformatie die juridisch betrouwbaar is.