Webinar – Inlenersbeloning in de praktijk

0

Wat is de inlenersbeloning en wanneer past u hem toe? Speciaal voor organisaties in de uitzendbranche organiseert XpertHR Flex een webinar over de inlenersbeloning met advocaat Liselotte Mannaerts.

Als een uitzendkracht niet wordt beloond volgens de ABU-beloning dan geldt in principe de inlenersbeloning. Deze inlenersbeloning bestaat uit zes elementen die voor de uitzendkracht worden toegepast zoals deze ook gelden bij de inlener. In dit webinar leert u alles over de inlenersbeloning en hoe u verkeerd gebruik kunt voorkomen.

Over de spreker

Liselotte Mannaerts van Köster Advocaten

Liselotte Mannaerts van Köster Advocaten is advocaat en gespecialiseerd in arbeidsrecht, flexibele arbeidsrelaties en de inlenersbeloning. Ze werkt als advocaat bij Köster Advocaten en schrijft artikelen voor XpertHR Flex.

Het webinar is dinsdag 30 juli om 10.30 uur en duurt een uur.

Als u zich aanmeldt ontvangt u automatisch een link om het webinar terug te kijken.

Schrijf u nu in voor dit webinar:

    We willen u up-to-date houden over de ontwikkelingen van XpertHR en haar producten via e-mails waarvan we denken dat u daarin geïnteresseerd bent. De inhoud van deze XpertHR* e-mails kunnen bestaan uit geselecteerde artikelen, product updates, informatie over aankomende evenementen of uitnodigingen voor deelname aan onderzoeken. Wilt u deze e-mails van XpertHR ontvangen vink dan de “opt in” box aan.
  • * XpertHR Flex is een handelsnaam van Reed Business B.V. Door het registreren van uw gegevens heeft u er notie van dat wij uw persoonlijke gegevens verwerken volgens onze Privacy Policy.